Grilling

ALT TIL GRILLEN!

Borg Catering kan grille nesten alle typer kjøtt.  Skal du ha et grillselskap, så finner vi en meny sammen, enten det er til en enkel firmapresentasjon eller et høyprofilert selskap som bryllup eller tilsvarende.

Storfekjøtt:
Borg Catrering griller i hovedsak indrefilet av okse eller tilsvarende. En rekke forskjellige kjøttstykker fra storfe blir ypperlig grillmat. Indrefileten kan også kuttes opp i biter og brukes for å lage delikate grillspyd.

Indrefilet av lam:
Indrefilet av lam er godt å berede på grillen og filetene er utmerket gode å spise og egner seg ypperlig til festmat. Hva lammekjøtt angår, så kan vi også grille et helt lam for deg.

Helstekte fristelser:
Dersom du ønsker å gjøre din event ekstra spesiell, kan vi komme å helsteke kjøttet over grillen for deg.  Borg Catering griller helt lam, helt villsvin eller pattegris.

Grillspyd:
Vi tilbyr ett utvalg av lekre grillspyd.   La Borg Catering lage smakfulle grillspyd med for eksempel satay-marinert kylling eller pepper-marinert scampi?  Dine gjester kommer til å elske våre grillspyd!

Grillet Fisk:
Vi griller flere typer fisk som for eksempel Tilapia som er en asiatisk fisk som smaker fantastisk.  Ta kontakt så finner vi ut hva som ønskes!

RING OG BESTILL PÅ TLF: 901 66 500

Helstekt Gris eller Villsvin

- en opplevelse!

Vi kan gi dine gjester en flott grillopplevelse der vi kommer og helgriller en gris eller ett villsvin!  Dette vil gi en tradisjonell syns- og smaks-opplevelse de sent vil glemme.

Kontakt Borg Catering på 901 66 500 så forteller vi mer om hvordan vi gjør din event til en spesiell opplevelse for dine gjester.


Husk at vi i høysesongen er tidvis veldig travle så jo fortere vi kommer i gang med planleggingen av ditt selskap, jo bedre blir gjennomføringen og opplevelsen.