Koldtbord

Koldtbord som norsk mat-tradisjon


Koldtbord er en tradisjonell norsk buffé på samme måte som det svenske “smörgåsbordet”.  Koldtbord er et generisk navn for en buffet måltid som inkluderer et større utvalg av retter som salater, kjøttpålegg, varme retter, ost og desserter.

Koldtbord som enkelt-rett består av varme og kalde småretter serveres, og gjestene kan selv gå rundt og forsyne  seg med rettene de ønsker. Ofte er det omeletter, gryteretter, pølser, kjøttboller, aspik og puddinger inkludert varme retter. Kjøttpålegg, røkt laks, ål og makrell, samt pâtéer som dekkes opp. Brød og smør er obligatorisk.  Poenget er å spise mye proteiner, noe som er grunnen potet og grønnsaksretter har en heller beskjeden rolle i koldtbord, i motsetning til middagsbuffeter hvor potet gratenger og salater oftere oppstår.

RING OG BESTILL PÅ TLF: 901 66 500

Borg Catering tilbyr koldtbord-buffét.


Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig.

BASISMENY


Laks og eggerøre
Rekecabaret
Skalldyrfat:
– Reker
– Crabstick
– Kreps
Karbonade
Kyllingklubber
Roastbiff
Skinkestek

LAST NED MENY


Ønsker du å laste ned vår koldtbord-meny?

Klikk på knappen under:


MINIMUM 10 PERSONER
UTKJØRING ETTER AVTALE

TILBEHØR


Waldorfsalat
Potetsalat
Gresk salat:
– Fetaost
– Oliven
Remulade
Majones
Surkål
Rødkål
Stekt løk
Rødløk
Spiralloff
Smør

TRENGER DU SELSKAPSTELT TIL DITT SELSKAP?

Vi leverer telt til ditt utendørs event til kun 190 kr pr kvm


Ta kontakt på telefon 901 66 500 og reserver til partytelt i dag!