Tapas

Borg Catering har laget en tapasmeny basert på norske råvarer, men smaken har vi hentet fra Middelhavet og Thailand.

Anretningen er gjort på samme måte som et koldtbord, slik at det er lett å servere uten at man trenger betjening.   Selve maten er anrettet på engangsfat, slik at det ikke er retur.

For transporten er det benyttet egnede transportkasser for maten og at det som skal serveres varmt kommer i varmekasser.  I og med at det også er varmmat er det ikke gunstig at leveringstidspunkt er for tidlig i forhold til når man skal servere og spise.

Ønsker man å ha litt til til å anrette maten før det skal spises, så er det typisk at man leverer maten 30 minutter før gjestene ankommer.  Da må man returnere transport emballasje neste dag.

Det enkleste er vi kommer med maten på spisetidspunktet, hjelper til med å sette maten på bordet og tar med transport emballasjen tilbake. På denne måten er det ingen retur av emballasje etter vi har forlatt lokale.

RING OG BESTILL PÅ TLF: 901 66 500

TAPASMENY


lnnbakt scampi på pinne
Stekt kamskjell
Marinert scampi
Marinerte kjøttboller
Grillet lndrefilet av lam
Sataymarinert kalkunbryst
lnnbakte løkringer
Lakserull
3 typer spekemat

LAST NED MENY


Ønsker du å laste ned vår tapasmeny?

Klikk på knappen under:


MINIMUM 10 PERSONER
UTKJØRING ETTER AVTALE

TILBEHØR


Artisjokkhjerter
Hvitløk i olje
Tørket tomat
Grillet Paprika
Hvitløksrømme
Gresk salat
Saltbakte poteter
Diverse pynt
Foccaciabrød