Catering

Catering er for mange forbundet med snitter og koldtbord – – men er så mye mer!!!

For oss betyr catering rett og slett mat ut av huset. Maten har samme høye kvalitet som når du spiser den på en førsteklasses restaurant. Vi bringer vår restaurant hjem til deg.


Ønsker du å holde et større selskap hjemme hos deg selv, eller i et annet lokale? Hva med å få en av våre kokker hjem til deg?  Vi leverer i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og overalt i Østfold!

Et tradisjonelt koldtbord er en klassiker i en hver sammenheng. Laks og eggerøre, roastbiff, spekemat, skinke og potetsalat slår aldri feil. For ikke å glemme godt, ferskt brød og rundstykker.

Vi har gode erfaringer med å blande det klassiske med det utradisjonelle, og ofte er det de tradisjonelle rettene som står igjen når alle har forsynt seg. Folk er klare for noe nytt. Om noen av rettene kan høres “skumle” ut, er reaksjonen en helt annen når gjestene har sett – og ikke minst smakt – på maten.

Borg Catering Logo

Definisjon av ordet ‘catering’:

Catering (engelsk, av cater «kjøpe, sørge for [mat]») er forsyning av proviant eller levering av ferdiglaget mat til reiser eller selskaper.  Det finnes to hovedtyper av catering:

Mobil catering, der mat serveres direkte fra et kjøretøy eller lignende. Dette er vanlig ved utendørskonserter, arbeidsplasser med mer. Selskapscatering, der maten som fremstilles i cateringforetakets lokaler transporteres for å konsumeres i et selskap.

Kilde: Wikipedia


Bestiller du catering fra Borg Catering og du får håndverks-mat med gode, spennende smaker.

Vi er opptatt av å levere mat av høy kvalitet. og vi vet at for å lage flott mat må man benytte gode og ferske råvarer av ypperste kvalitet. Vi har derfor tatt oss ektra flid med å finne gode partnere som kan levere kortreiste råvarer av serdeles god kvalitet.

Ta gjerne en titt på leverandørlisten vår her. Der finner du blant annet Ek Gårdskjøkken, Eugen Johansen AS, Oluf Lorentzen samt Storcash Fredrikstad. Vi benytter også andre leverandører ved spesielle behov. Vi har lang og bred erfaring fra både små og store arrangementer som kommer våre kunder tilgode.